SDV Services is een jong dynamisch bedrijf voornamelijk nog werkzaam in de noordelijke provincies Friesland en Groningen, maar wil haar werkzaamheden graag uitbreiden. Wegens het jonge karakter van SDV Services zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT en kunnen wij deze eenvoudig toepassen.

Wij hebben de mogelijkheid om zowel op afstand als op locatie te werken. Dit betekent dat wij snel en doelgericht aan een opdracht kunnen werken. Deze flexibiliteit is wat SDV Services zo bijzonder maakt. Bovendien staan betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Als uw voorkeur uitgaat naar een persoonlijke benadering dan bent u bij SDV Services aan het juiste adres! Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen

Op dit moment studeer ik Computing Science aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik ook woonachtig ben. De combinatie van computer en techniek heeft van jongs af aan mijn interesse gehad. Dit vakgebied is mij op het lijf geschreven.
Sjouke de Vries

Eigenaar, SDV Services

Contact opnemen