Hosting

Betrouwbaar en direct aan de slag. Perfect voor het onderbrengen van uw professionele website.

Webhosting

Veilig en snel

Opgeslagen op een supersnelle veilige (SSD) server die gebruik maakt van de nieuwste technieken. Als u al een website heeft gemaakt of laten maken moet deze natuurlijk ergens worden bewaard, dan wel toegankelijk zijn voor gebruikers.

Met behulp van Plesk bieden wij een paneel waarmee u gemakkelijk ook zelf uw website(s) naar wens kan configureren en beheren. Niet alleen de configuratie van de webserver kunt u zelf aanpassen, maar ook de bijbehorende diensten zoals e-mailaccounts en MySQL-databases.

Gratis SSL certificaat

Voor een SSL verbinding heeft een webserver een SSL certificaat nodig. Het certificaat zorgt voor de versleuteling van de verbinding en voor het valideren van de identiteit van een website. 

Bij gebruik van HTTPS worden gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden. Echter is het gebruik van HTTPS niet voldoende. Je wilt ook afdwingen dat die website alleen via HTTPS wordt bezocht ook al wordt er door de gebruiker een HTTP-adres in de adresbalk ingevoerd. Een logische volgende stap is dan om ook HSTS te gebruiken. Door HSTS in te stellen kun je downgrade attacks en cookie hijacking voorkomen. 

Maandelijkse virusscan

ImmunifyAV is een intelligente antivirus- en beveiligingsmonitoringstool voor websites met automatische malware-opruiming met één klik, monitoring van domeinenreputatie en blackliststatuscontrole

Automatische updates

Updaten is een belangrijk onderdeel van het werk aan je website. Naast het toevoegen van blogs en pagina’s of het aanpassen van je openingstijden, moet je met regelmaat WordPress updaten. 

Bij ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over updates, want dit gebeurd namelijk automatisch.

Web Application Firewall

Een Web Application Firewall (WAF) is – in tegenstelling tot een traditionele firewall – een zeer gespecialiseerde beveiligingstool die speciaal is ontworpen om online applicaties en services te beschermen.

Omat een WAF zich voor een online applicatie of service bevindt wordt het inkomende http(s)-verkeer richting de applicatie of service tot in detail geanalyseerd. Hierdoor kunnen zogenaamde Common Vulnerabilities and Exposures (CVE) bedreigingen en frauduleuze interacties zoals; Beveiligingslekken in APIs, Cross-site scripting en SQL injecties die online applicaties kunnen compromitteren worden gedetecteerd en geblokkeerd voordat de ‘aanval’ de online applicatie of service bereikt.

.nl

Per extra domeinnaam betaalt u €10 op jaarbasis.

.com

Per extra domeinnaam betaalt u €20 op jaarbasis.

.frl

Per extra domeinnaam betaalt u €40 op jaarbasis.

Overige extensies

Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 450 domeinextensies. Het is mogelijk om vrijblijven een prijs op te vragen voor uw extensie.

DOMEINEN

Supersnel geregistreerd

Uiteraard is het ook mogelijk om extra domeinnamen te reserveren, deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken om door te sturen naar uw website.

 

 

DOMEINEN

Supersnel geregistreerd

Uiteraard is het ook mogelijk om extra domeinnamen te reserveren, deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken om door te sturen naar uw website.

 

 

.nl

Per extra domeinnaam betaalt u €10 op jaarbasis.

.com

Per extra domeinnaam betaalt u €20 op jaarbasis.

.frl

Per extra domeinnaam betaalt u €40 op jaarbasis.

Overige extensies

Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 450 domeinextensies. Het is mogelijk om vrijblijven een prijs op te vragen voor uw extensie.

Externe

Services

Naast onze eigen diensten kunnen wij ook andere diensten voor u aanschaffen bij derde partijen. Het is mogelijk om deze zowel rechtstreeks af te sluiten en door ons te laten instellen als compleet bij ons af te sluiten.

Google Workspace

G Suite is nu nog beter: maak kennis met Google Workspace
Alles wat u nodig heeft om werk gedaan te krijgen, nu op één plek.

Geweldige tools waarmee u goed kunt samenwerken
Google Workspace is een geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken werkruimte. Zo bent u minder tijd kwijt aan het beheer van uw werk en kunt u zich volledig richten op het uitvoeren ervan

Slimme suggesties zodat u prioriteiten kunt stellen
Richt uw aandacht op wat echt belangrijk is en laat de rest over aan Google, met de beste AI en zoektechnologie waardoor u slimmer kunt werken.

Flexibele oplossingen voor elk bedrijf
Werk overal en op elk apparaat (zelfs offline) met tools waarmee u Google Workspace kunt integreren, aanpassen en uitbreiden zodat het past bij de unieke behoeften van uw team.

Microsoft 365

Microsoft 365 is de productiviteitscloud die is ontworpen om elk van ons te helpen belangrijke dingen te bereiken, zowel qua werk als privé, met eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Zivver

E-mail zoals je gewend bent, maar dan veilig
Voorkom datalekken bij uitgaande e-mail met Zivvers gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen. Makkelijk te integreren in Outlook en Gmail, uiteraard conform de AVG en NTA 7516.

Fouten ontdekken voordat je op ‘versturen’ klikt
E-mails opstellen met slimme Error Prevention Technology voorkomt datalekken al voor het versturen

Privacygevoelige informatie beveiligd versturen
E-mails worden vóór, tijdens en na het verzenden beveiligd met asymmetrical zero-knowledge encryption

Behoud altijd controle over je digitale communicatie
E-mails beveiligen met 2FA en terugtrekken wanneer nodig

Recensies

Wat mensen over ons zeggen

ICT-er Sjouke is flexibel en snel. Weet wat hij doet en is professioneel. Je hoeft hem maar te berichten en hij is er vaak binnen twee werkdagen. Dat noem ik nog eens goede service!

Aukje van der Heide

Eigenaar, Aukjes Zorgaanbod

Bedankt dat je voor mij een programma hebt gemaakt en dat je maandelijks een check gaat doen op mijn site! Zo blijf ik op de hoogte van de ‘klikken’ van mijn bezoekers en kan ik daar op anticiperen.

Lenie Hoitema

Eigenaar, Recreatieboerderij Slachtehiem