Hosting

Betrouwbaar en direct aan de slag. Perfect voor het onderbrengen van uw professionele website.

Hosting bij ons is betrouwbaar

Opgeslagen op supersnelle veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken. Als u al een website heeft gemaakt of laten maken moet deze natuurlijk ergens worden bewaard, dan wel toegankelijk zijn voor gebruikers. Hiervoor bieden wij een webspace aan die gemakkelijk via FTP te bereiken is.

Daarnaast bieden wij met behulp van Plesk een webinterface om waarmee u gemakkelijk ook zelf uw website(s) naar wens kan configureren en beheren. Niet alleen de configuratie van de webserver kunt u zelf aanpassen, maar ook de bijbehorende diensten zoals e-mailaccounts en MySQL-databases.

Wij staan voor optimale integriteit van uw data en het bewaken van service interrupties. Door het gebruik van SSL certificaten kan de ontvanger vaststellen dat hij daadwerkelijk met uw service communiceert. Daarnaast maken wij structureel back-ups om te voorkomen dat uw belangrijke data verloren gaat.

Extra domeinnaam nodig?

E-mail

Naast ruimte voor uw website bieden wij mailserver(s) aan geheel naar uw wensen aangepast. Dit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Bovendien kan mailverkeer makkelijk gescheiden worden.

Meer ruimte nodig voor uw bestanden? Bij ons is het ook mogelijk om opslagruimte in de Cloud te huren en geheel aan te passen naar de door u gewenste grootte.

De eerder genoemde opties gaan vaak goed samen met het laten maken van een website. Twijfel niet en vraag naar de mogelijkheden

Zit de door u gewenste pakket er niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.