Een website laten maken

Altijd al een website willen hebben, maar nooit aan toe gekomen? Bij ons is alles mogelijk: van digitaal visitekaartje tot webshop. Alle domeinextensies (.nl, .com, etc) zijn mogelijk, zolang de domeinnaam maar vrij is.

Niet alleen kunnen wij het ontwerp van uw website verzorgen, maar ook een rol spelen bij het onderhoud er van. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw website online te houden.

SDV Services maakt gebruik van software zoals bijvoorbeeld WordPress of Bootstrap, waardoor uw website zowel op desktop, tablet en mobiel altijd juist wordt weergegeven.

Kortom, de mogelijkheden zijn ongekend.

Gratis software

f

Eenvoudig in gebruik

N

Duizenden plugins

Zoekmachine vriendelijk

Website met WordPress

WordPress is een CMS (Content Management System). Hierdoor wordt het erg gemakkelijk om reacties van bezoekers, je eigen blog of berichten op je site te beheren.

De user interface van WordPress wordt sinds jaren geprezen. Deze is erg eenvoudig van opzet, informatie kan altijd eenduidig worden bijgewerkt. Wereldwijd draaien er ongeveer 75 miljoen websites op WordPress. Je kunt je voorstellen dat mede door dit intensieve gebruik de beheeromgeving optimaal is ingericht voor de website beheerders.

 

WordPress Toolkit

WordPress Toolkit is een enkele beheerinterface waarmee u WordPress eenvoudig kunt installeren, configureren en beheren.

Search Engine Optimalization (SEO)

SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van uw website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

In principe doet het er niet toe hoe groot uw bedrijf is. Het is voor iedere ondernemer interessant om te overwegen om SEO toe te passen. Het maakt niet uit of u een bouwbedrijf, een restaurant of een adviesbureau hebt, SEO kan voor elke sector nuttig zijn. Wanneer u een website hebt wilt u natuurlijk dat deze gemakkelijk gevonden wordt, SEO kan hiervoor zorgen.

Een eigen logo

Een representatief logo is essentieel voor een complete huisstijl. Hieronder een aantal voorbeelden.

 

Voor het bouwen van een website wordt meestal van te voren een prijs afgesproken, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.